VAŽNA OBAVIJEST

Date 10.12.2019 | Topic: Događanja

PLAĆANJE PARTICIPACIJE I DANI PROVEDENI U ŠTRAJKU


Poštovani roditelji i skrbnici,

nakon brojnih upita roditelja, dužan sam vam pojasniti da participacija koju plaćate bilo za najam instrumenata ili kao godišnju potporu za troškove izvođenja i unapređivanja izvođenja obrazovnih programa, koristi se najvećim dijelom za materijalne troškove tekućeg održavanja i nabavku novih instrumenata i ne koristi se za nastavne sate ili plaće zaposlenika Škole. Financijski plan i rebalans Škole se nalazi na našim web stranicama. Samo u ovoj školskoj godini smo za nabavku novih instrumenata utrošili približno 300.000,00 kn. Ono čime se najviše ponosimo je učestvovanje naših učenika i njihovih profesora na brojnim kulturnim manifestacijama, priredbama, seminarima, regionalnim, državnim i međunarodnim natjecanjima na kojima smo osvojili ukupno 47 vrijednih nagrada.

            Mi smo obvezni, ako Ministarstvo znanosti i obrazovanja ne donese drugačiju odluku, sve nastavne sate provedene u štrajku nadoknaditi. U tijeku je donošenje plana nadoknade, što nažalost vrlo vjerojatno uključuje i skraćivanje školskih praznika.

            Hvala vam na podršci koju ste nam davali u vrijeme štrajka te vas molimo za strpljenje i potporu u nastavku nastavne godine da ju svi skupa što uspješnije privedemo kraju!

            U ime svih zaposlenika Škole želim vam Sretne nadolazeće blagdane i uspješnu novu 2020. godinu!

 

                                                                                                          R A V N A T E LJ:

                                                                                                          Tomislav Ivšić, prof.

This article comes from Glazbena škola Frana Lhotke
http://fran-lhotka.hr

The URL for this story is:
http://fran-lhotka.hr/modules/news/article.php?storyid=260